Page 21 - the Distinctive Life Sayı 1
P. 21

BEYAZ TRÜF FONDÜ İLE
           SIRLI KUŞKONMAZ

           Kuşkonmazı seviyorsanız ve bir sonraki akşam
           yemeği davetinizde sunmak istiyorsanız,
           neden onu görkemli bir beyaz trüf fondü
           ile süsleyerek zenginleştirmiyorsunuz?
           Food&Wine uzmanlarının en sevilen sebze
           tarifleri arasında yer alıyor çünkü “trüflü
           fondü (tereyağlı beyaz-trüflü peynirler)
           kuşkonmazı hızla süper lüks bir başlangıç veya
           garnitür haline getiriyor.” Bu sansasyonel
           garnitürü hazırlamak sadece 12 dakika sürer,
           ancak misafirlerinizin kuşkonmaza yepyeni bir
           şekilde bakmasını sağlayabilir.


           TRÜFLÜ FRANSIZ

           SOĞAN ÇORBASI

           Food & Wine'ın favori trüf tariflerinden bir
           diğeri de, bir klasiğin yeniden yorumlanmasını
           içeriyor: Fransız soğan çorbası. Şef Michael
           Mina tarafından hazırlanan dergi, Mina'nın
           "siyah trüf mantarı ve karamelize soğan
           kombinasyonundan" gelen "topraklı ve
           tatlılı karışımı" eski bir favori üzerindeki bu
           bükümün deneyler yoluyla geldiğini ortaya
           koyuyor. Nefis şımartıcı tarifi, diğer temel
           özelliklerin yanı sıra trüf ile demlenmiş
           pecorino peyniri, ev yapımı sığır eti ve tatlı
           soğan gerektirir. Hazırlıktan servise kadar
           geçen toplam süre yaklaşık üç buçuk saattir,
           bu yüzden kendinize bol zaman ayırdığınızdan
           emin olun.































                                                                                                                www.bhgre.com.tr      |  21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26