Page 21 - the Distinctive Life Sayı 1
P. 21
BEYAZ TRÜF FONDÜ İLE
SIRLI KUŞKONMAZ
Kuşkonmazı seviyorsanız ve bir sonraki akşam
yemeği davetinizde sunmak istiyorsanız,
neden onu görkemli bir beyaz trüf fondü
ile süsleyerek zenginleştirmiyorsunuz?
Food&Wine uzmanlarının en sevilen sebze
tarifleri arasında yer alıyor çünkü “trüflü
fondü (tereyağlı beyaz-trüflü peynirler)
kuşkonmazı hızla süper lüks bir başlangıç veya
garnitür haline getiriyor.” Bu sansasyonel
garnitürü hazırlamak sadece 12 dakika sürer,
ancak misafirlerinizin kuşkonmaza yepyeni bir
şekilde bakmasını sağlayabilir.
TRÜFLÜ FRANSIZ
SOĞAN ÇORBASI
Food & Wine'ın favori trüf tariflerinden bir
diğeri de, bir klasiğin yeniden yorumlanmasını
içeriyor: Fransız soğan çorbası. Şef Michael
Mina tarafından hazırlanan dergi, Mina'nın
"siyah trüf mantarı ve karamelize soğan
kombinasyonundan" gelen "topraklı ve
tatlılı karışımı" eski bir favori üzerindeki bu
bükümün deneyler yoluyla geldiğini ortaya
koyuyor. Nefis şımartıcı tarifi, diğer temel
özelliklerin yanı sıra trüf ile demlenmiş
pecorino peyniri, ev yapımı sığır eti ve tatlı
soğan gerektirir. Hazırlıktan servise kadar
geçen toplam süre yaklaşık üç buçuk saattir,
bu yüzden kendinize bol zaman ayırdığınızdan
emin olun.
www.bhgre.com.tr | 21